GÁZKÖZÖSSÉG

Gázellátó és szerelő szakmai közösség

Rólunk

A Gázközösség története és háttere

A Gázközösség (Energiapartnerek – Gázellátó és Szerelő Szakmai Közösség Egyesület) egy törvényszéken bejegyzett, önkormányzati elven működő, szakmai és érdekképviseleti egyesület. 1997-ben alakult az akkori DDGÁZ szolgáltatási területén. Ma az E.ON két gázhálózati engedélyes társasága (az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. és az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt.) által ellátott hat megyében (Baranya, Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém, Zala) működik több mint 150 taggal. Tagjai a gázpiac szereplői – gázszerelők, gázszerelő vállalkozások, szervizesek, tervezők, gázkészülék gyártók, épületgépész nagykereskedők, kéményseprők, oktatási intézmények, gázipari engedélyesek – mindazok, akik az ügyfeleknek valamilyen gázipari szolgáltatást kínálnak. Ahhoz, hogy a felsorolt vállalkozások, szervezetek a piacon elismertek legyenek, minőségi szolgáltatást kell nyújtaniuk.

A Gázközösség céljai és a tagság előnyei

A Gázközösség elsődleges célja ezért, ennek a minőségi szolgáltatásnak az elősegítése, a tagok ismereteinek, tudásának bővítése, információval való ellátása. Piaci előnyt jelent – hogy megfelelő képzés után – a tagok az E.ON gázhálózati társaságok ellátási területén jogosultságot szerezhetnek a fogyasztói rendszerek üzembe helyezésére, beleértve a gázmérő és a nyomásszabályozó felszerelését, valamint a saját szerelések műszaki ellenőrzésére. Honlapunkon megtalálhatók mindazok az adatok (elérhetőség, tevékenységi kör, működési terület, készülékpaletta) amelyeknek megadásához a tag hozzájárul, ezzel is segítve a piaci megjelenést, az ügyfelekkel való kapcsolatot, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő szakembert. Mindezek mellett évenként megtartott rendezvényeinken – Szakmai nap, Energiafórum – szó esik a szakmát közvetlenül érintő, aktuális kérdésekről, új, innovatív technológiákról, módszerekről és kitekintünk arra is, hogy mi történik a gázszakmában a világban.

Csatlakozzon hozzánk!

Szívesen várjuk sorainkba azokat a szakmagyakorlókat, akik céljainkkal egyetértenek, akik jogosultságok megszerzésével megrendelőiknek teljeskörű szolgáltatást szeretnének nyújtani, vagy egyszerűen csak bővíteni szeretnék szakmai ismereteiket. Ha Ön is szeretne gázközösségi tag lenni, akkor vegye fel a kapcsolatot olyan ismerősével, aki már tag, vagy küldjön üzenetet honlapunkon keresztül

rolunk